ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

09.12.2022 | 09:57

6 грудня 2022 року в Україні відзначають державне свято – День Збройних Сил України, що в сучасних умовах повномасштабного воєнного вторгнення набуває особливого значення. У цей день українське суспільство вшановує військовослужбовців Збройних Сил України, що мужньо захищають незалежність нашої держави, відважно боронять суверенітет та територіальну цілісність України, впевнено звільняють окуповані території від російських загарбників, здійснюють евакуацію цивільного населення з небезпечних міст та сіл, боряться з наземними та повітряними загрозами, забезпечуючи можливість щоденно реалізовувати професійну діяльність громадянам держави, здобувати освіту, відвідувати школи та дитячі садочки.

З метою висловлення подяки нашим сміливим та незламним захисникам, порадник групи УФП-31с ОП «Публічне адміністрування та управління бізнесом», доцент кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом  Решота О. та здобувачі вищої освіти відвідали військовослужбовців Збройних Сил України, що тимчасово дислокуються у нашій області. Студенти мали нагоду привітати воїнів із професійним святом, влаштувавши солодке частування та створивши святковий настрій.

Надзвичайно приємно було поспілкуватись із військовими, адже попри усі жахи війни, вони залишаються оптимістичними, усміхненими, відкритими та щирими, рішуче впевненими в перемозі нашої держави, бо щодня роблять для цього усе можливе та неможливе! Наше військо вкотре доводить, що Збройні Сили України – Найсміливіша Армія Світу!

Слава та щира подяка усім Захисникам та Захисницям! Слава Збройним Силам України! Слава Героям! Перемоги та Миру Україні!

 

#ЛНУ #ФУФБ #кафедраПАУБ #факультет_управління_фінансами_та_бізнесу #кафедрапублічногоадмініструваннятауправліннябізнесом

#університет #university #PublicAdministration #public_administration_business_management #публічнеуправліннятаадміністрування