Діалог з роботодавцями: практичні рекомендації компетентнісного розвитку від фахівців KPMG

12.10.2023 | 00:21

11 жовтня 2023 року відбулася зустріч здобувачів освітніх програм «Фінанси, митна та податкова справа», «Фінансовий менеджмент» та колективу кафедри фінансового менеджменту факультету управління фінансами та бізнесу із директором, керівником у західному регіоні KPMG в Україні Максимом Войцеховським.

Координаторка зустрічі к.е.н, доцентка кафедри фінансового менеджменту Ірина Ясіновська

Спікер розповів про особливості діяльності компанії KPMG в Україні, її нішу на ринку консалтингових та аудиторських послуг; роль фінансистів в умовах сучасності; можливості працевлаштування; вимоги щодо знань, вмінь та навиків фахівців.

Налагодження комунікації між роботодавцями та здобувачами, інформування про профілі посад, вимоги роботодавців до молодих фахівців дають можливість майбутнім спеціалістам краще розуміти актуальні тенденції ринку праці, потреби роботодавців, а викладачам оновлювати навчальний контент, актуалізувати його, вносити зміни в освітні компоненти та програми. Здобувачі вищої освіти та викладачі кафедри активно долучилися до обговорення.

Такі зустрічі сприяють підготовці фахівців, які б були затребувані на ринку праці, формуванню у випускників навичок, необхідних для успішного працевлаштування, проходження етапів конкурсу на вакантні місця, кар’єрному розвитку та старту професійного успіху.

Захід організований в межах проєкту відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом «Діалог з роботодавцями» (начальник відділу Ірина Сновидович).