АДАПТАЦІЙНИЙ ТРЕНІНГ ДЛЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ

15.09.2023 | 15:02

14 вересня 2023 року за підтримки Психологічної служби ЛНУ імені Івана Франка для здобувачів освітньої програми «Фінанси, митна та податкова справа» груп УФФ-11с (порадник Західна О.Р.), УФФ-12с (порадник Дубик В.Я.), УФФ-13с (порадник Ватаманюк-Зелінська У.З.) та освітньої програми «Фінансовий менеджмент» групи УФМ-11с (порадник Петик Л.О.), був проведений АДАПТАЦІЙНИЙ ТРЕНІНГ для першокурсників.

Мета тренінгу – сприяння психологічній адаптації здобувачів до умов навчання в Університеті, згуртування студентських груп.

Спікери тренінгу знайомилися зі студентами та ділилися досвідом, вчили їх прийомам ефективного спілкування, обговорювали труднощі та проблеми, а також успішне їхнє вирішення, яке залежить як від внутрішніх якостей здобувачів, так і від організації соціального середовища ЗВО.

В ході заходу застосовувалися інтерактивні вправи, завдання які спрямовані на побудову команди, на роботу в групі та допомагають скоротити емоційну дистанцію, відпрацьовували різні ситуації.

Студенти брали активну участь у тренінгу, проявляли активність, зацікавленість і виявили бажання надалі долучатися до заходів психологічної служби університету.