Ознайомчий візит до Львівського територіального управління Національного Антикорупційного Бюро України студентів групи УФП-31с (ОП «Публічне адміністрування та управління бізнесом»)

26.05.2023 | 16:44

 

23 травня 2023 року відбулась зустріч Директора Львівського територіального управління Національного Антикорупційного Бюро України Лопушанського Т. В. із студентами групи УФП-31с спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» освітньої програми «Публічне адміністрування та управління бізнесом» факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ імені Івана Франка у рамках ознайомчого візиту до Львівського територіального управління НАБУ. Зустріч відбулась з ініціативи доцента кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом, порадника групи УФП-31с  Решоти О. А.

Основною метою візиту до органу центральної влади із спеціальним статусом стало ознайомлення студентів із діяльністю Львівського територіального управління НАБУ щодо протидії й запобігання корупції  та формування у молодої генерації майбутніх професіоналів у сфері публічного адміністрування та управління бізнесом корупційної нетерпимості.

У рамках презентаційних матеріалів на тему: «НАБУ. Робота на два фронти» Лопушанським Т. В. було наголошено на ефективній боротьбі працівників антикорупційних органів із найбільшим внутрішнім ворогом України – корупцією, ознайомлено із історією створення, основною місією, специфікою діяльності НАБУ в умовах повномасштабного вторгнення, економічним ефектом від діяльності НАБУ і Спеціалізованої Антикорупційної Прокуратури. Під час діалогу із студентами Директор Львівського територіального управління НАБУ також розповів про досвід європейських держав у сфері боротьби з корупцією, про ефективну діяльність вітчизняних викривачів корупційних правопорушень та механізми повідомлення про корупційні дії. Жваву дискусію та найбільшу зацікавленість серед студентів викликала інформація про резонансні безпрецедентні викриття НАБУ топпосадовців на корупції.

Висловлюємо щиру вдячність Лопушанському Т. В. за інформативну зустріч та можливість ознайомчого візиту до Львівського територіального управління Національного Антикорупційного Бюро України!