1 вересня першокурсників ОП «Інформаційні технології в бізнесі» в стінах Франкового Університету

01.09.2021 | 14:05

1 вересня хтось святкує, а хтось вчиться! Однозначно для першокурсників він означений урочистостями та посвятою в студенти. Решта ж студентів, що навчаються на освітній програмі “Інформаційні технології в бізнесі”, приступили до навчання в аудиторіях у звичному форматі.

Вітаємо наших першокурсників у стінах Франкового Університету!!! Нехай навчання буде продуктивним та подарує багато професійних відкриттів!!!

 

 

Привіт. Мене звати Софія Тимчишин. І ось уже я офіційно є студенткою першокурсницею Львівського національного університету імені Івана Франка та навчатимусь на освітній програмі «Інформаційні технології в бізнесі». Навіть на бюджет умудрилася пройти! Тож чому я обрала саме таку освітню програму? Все просто. Я вважаю її перспективною!!! ІТвБ поєднує в собі дуже багато напрямків: економіку, власне ІТ, математику, маркетинг, менеджмент … Закінчивши таку освітню програму ти будеш багатогранним працівником, а, відповідно, і затребуваним. А отримати хороше робоче місце після закінчення ЗВО, в принципі, і є метою вступників. Хіба ні?

Доброго дня!)

Я, Поліна Саратовцева, дуже рада стати студенткою факультету управління фінансами та бізнесу (ОП «Інформаційні технології в бізнесі») та навчатися, на мій погляд, у найкращому УНІВЕРСИТЕТІ!!!

Спостерігаючи за сучасним світом, кожен із нас помічав, наскільки суттєву роль відіграють у ньому інформаційні технології (навіть зараз у своїх рученятах ви тримаєте плід людської геніальності, що дає вам змогу цей пост читати). І щороку їхній вплив змінює наше життя.

Не менш важливим механізмом регуляції у суспільстві є гроші. Усі ми їх любимо, хоча не завжди бережемо. Саме тому вміння ними керувати, поєднане з розумінням фінансової системи, досить високо цінується на сучасному ринку праці.

Тож, опинившись рік тому на перехресті життєвих доріг, проаналізувавши потреби як роботодавців, так і свої, майбутні перспективи, а також поклик серця та душі (і ніяк не батьків чи друзів), зрозуміла, що ось воно – те, до чого я прагну. Освітня програма “Інформаційні технології в бізнесі”, яка об’єднує і таке важливе нині програмування, і моделювання соціально-економічних та бізнес-процесів, одразу потрапила в моє серденько. Сподіваюсь, що вона допоможе мені розвиватись і реалізовувати себе одночасно в декількох напрямках, даючи змогу обирати найбільш привабливий і цікавий у майбутньому. А практика в крутих IT компаніях взагалі не залишила сумнівів щодо мого вибору. Вірю у краще і з нетерпінням чекаю навчального року!

Святослав Висоцький – Ще недавно я був школярем, а сьогодні – студент Франкового Університету. Обрав для навчання освітню програму «Інформаційні технології в бізнесі» тому, що це майбутнє. Сучасні предмети, які викладають викладачі факультету управління фінансами та бізнесу, зокрема й кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики, допоможуть мені визначитися з майбутньою професією, а також мати досвід у різних сферах. З дитинства я любив комп’ютери і все, що з ними пов’язано. Закінчив Малу Комп’ютерну Академію «IT Step».  Хочу покращити свої навички з програмування, дизайну, моделювання, а також і економіки. Тут дуже класні викладачі та дружній колектив. Я дуже радий, що обрав власне цей університет і цей факультет.