ЗУСТРІЧ ЗДОБУВАЧІВ ОПП ПУБЛІЧНЕ АДМІНІСТРУВАННЯ ТА УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ

06.10.2023 | 09:29

Розпочалися цикли гостьових лекцій для здобувачів вищої освіти  ОПП Публічне адміністрування та управління бізнесом кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка зі стейкхолдерами.

3 жовтня 2023 року на запрошення завідувачки кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка Ганни Комарницької в гості до здобувачів вищої освіти ОПП Публічне адміністрування та управління бізнесом завітав керівник департаменту професійної освіти Львівської об’єднаної територіальної громади Богдан Іванусь.

Під час зустрічі Богдан Іванусь розповів про актуальні питання та кар’єрні можливості для молодих людей, які навчаються на вибраній спеціальності, а також про можливості працевлаштування, практики та стажування здобувачів вищої освіти у Львівській об’єднаній територіальній громаді.  Про волонтерство, служіння громаді, професійний розвиток та розбудову України після воєнного стану. Здобувачі вищої освіти мали можливість поставити запитання та обговорити важливі для них теми. Оскільки питань було багато, сторони домовилися про проведення ще однієї зустрічі на наступному тижні.

Кафедра публічного адміністрування та управління бізнесом висловлює подяку пану Богдану Іванусь за цікаву та змістовну зустріч.

Дякуємо Збройним Силам України за можливість проводити такі заходи!