ЗУСТРІЧ ЗАСТУПНИКА НАЧАЛЬНИКА ЛЬВІВСЬКОЇ МИТНИЦІ ІЗ СТУДЕНТАМИ ФАКУЛЬТЕТУ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСАМИ ТА БІЗНЕСУ

25.03.2016 | 14:47

24 березня 2016 року кафедрою державних та місцевих фінансів факультету управління фінансами та бізнесу організовано зустріч студентів третього, четвертого курсів із заступником начальника Львівської митниці Державної фіскальної служби України, радником податкової та митної справи І рангу к.е.н., доц. Андрієм Тодощуком.

У першій частині зустрічі студенти  мали змогу ознайомитисьз історією і сьогоденнямдіяльності Львівської митниці та основними її напрямами.Фахівець розповів аудиторії про впровадження інноваційних інструментів здійснення митного контролю та оформлення, а також різні цікаві випадки прикладів щодо переміщення товарів і транспортних засобів через митний кордон Українизі свого багаторічного досвіду діяльності у структурі митниці.

Друга частина зустрічі була присвячена питанням-відповідям, де викладачі та студенти мали змогу задати Андрію Тодощуку різноманітні запитання стосовно діяльності Львівської митниці, зокрема, про видачу  митницею сертифікатів EUR.1та особливостей ведення вітчизняного  бізнесув умовах дії режиму вільної торгівлі з ЄС.

Особливий інтерес у студентів викликало питання можливості майбутнього працевлаштування, а саме  вимог до знань і навичок фахівців та  критеріїв до відбору кадрів митних органів.

Факультет управління фінансами та бізнесу висловлює подяку Львівській митниці ДФС і особисто Андрію Тодощуку за фахову, змістовну лекцію, нові знання та відкритість до співпраці.

Нагадаємо, що між ЛНУ імені Івана Франка та Львівською митницею ДФС укладений договір  про співпрацю, що передбачає різні форми практичної взаємодії між сторонами.

123