Зустріч з директоркою страхової компанії «ІНГО»

27.03.2024 | 22:57

26 березня 2024 р. у рамках проєкту «Крок до кар’єри» відбулася зустріч здобувачів освітніх програм «Фінанси, митна і податкова справа» та «Фінансовий менеджмент» з директоркою Львівської філії страхової компанії ІНГО Костишин Ольгою Іванівною.

Спікер Ольга Іванівна охарактеризувала напрями діяльності СК ІНГО, представила типові кейси страхових випадків, характерних для умов воєнного стану та висвітлила особливості функціонування страхового ринку в Україні за останні роки.

Під час обговорення доповідачка окреслила перспективні шляхи розвитку страхового бізнесу. Крім цього, студенти ознайомилися з можливостями проходження виробничої практики і працевлаштуванням у СК ІНГО.

В рамках зустрічі обговорено поглиблення подальшої співпраці кафедри фінансового менеджменту та страхової компанії ІНГО з питань страхової діяльності. Зокрема, рекомендації практика щодо структури окремих освітніх компонент будуть використані при покращенні дисциплін «Страхування» та «Страховий менеджмент» в контексті набуття практичних навичок.

Зустріч була цікавою і конструктивною в доброзичливій атмосфері.

Колектив кафедри фінансового менеджменту щиро дякує Ользі Іванівні за цікаву і змістовну інформацію, практичні кейси та професійні відповіді на запитання.