Зустріч студентів із випускником освітньої програми «Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах»

13.06.2022 | 20:21

9 червня студенти освітніх програм «Публічне управління та адміністрування» та «Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах» першого та другого рівнів освіти  поспілкувалися із випускником магістратури 2021 року Дмитром Пфістером.

Хто найкраще розповість про можливості працевлаштування як не наші випускники. Отже, наші студенти мали можливість почути переваги освітніх програм, на яких вони здобувають вищу освіту та їхні можливості після здобуття вищої освіти. Які вміння та навички хочуть бачити роботодавці, як правильно збудувати траєкторію свого розвитку під час навчання.

Також ми продовжили тематику зустрічі 08 червня: «Формування та розвиток спроможності територіальних громад» на прикладі міста Львова. Дмитро Пфістер, працюючи у Львівській міській раді (Департамент економічного розвитку) поділився власним практичним досвідом у розробці стратегічних документів м. Львова. Цікаво було послухати про формування та реалізацію стратегії енергетичного розвитку м. Львова, про Львів як одного із лідерів мобільності, можливості залучення грантових коштів для розвитку міста. Співпраця та комунікація структурних підрозділів Львівської міської ради під час розробки стратегічних документів, діяльність органів місцевого самоврядування в умовах війни: захист  даних, умови праці тощо.

Дякуємо нашим випускникам за подальшу співпрацю й підтримку освітніх програм «Публічне управління та адміністрування» та «Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах» на кафедрі економіки та публічного управління.