Зустріч студентів із стейкхолдером освітніх програм спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування

13.06.2022 | 20:18

8 червня студенти освітніх програм «Публічне управління та адміністрування» та «Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах» першого та другого рівнів освіти  мали можливість поспілкуватися із практичним працівником Підберізцівської територіальної громади. Зустріч відбулася із радником голови Підберізцівської територіальної громади д.е.н. Андрієм Пелехатим.

Тема нашої зустрічі: Стратегічне управління та планування у територіальних громадах  (у рамках освітньої компоненти «Формування та розвиток спроможності територіальних громад»). Кожна територіальна громада вибирає свою стратегію розвитку. Обговорили на реальних прикладах: етапи розробки стратегії розвитку територіальної громади, співпраця із бізнесом та формування сприятливого бізнес-клімату, залучення молоді до діяльності органів місцевого самоврядування, обов’язки голови територіальної громади в умовах війни, джерела фінансування громад, які можливості у громад сьогодні та що їх чекатиме після війни.

Обговорити практичні кейси – це завжди цікаво та актуально для здобувачів вищої освіти.

Дякуємо нашим стейкхолдерам за підтримку освітніх програм на кафедрі економіки та публічного управління за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування.