Зустріч професора Стокгольмського Університету Рагнара Лунда з деканом факультету управління фінансами та бізнесу та членами кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом

25.01.2024 | 15:37

22 січня 2024 року на факультет управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету  імені Івана  Франка завітав Рагнар Лунд, керівник та ініціатор програми “Переосмислення міст в Україні”, професор зі Стокгольмської Бізнес Школи Стокгольмського Університету.

В рамках візиту Рагнар Лунд зустрівся з деканом факультету Андрієм Стасишиним. Відбувся обмін досвідом та обговорення перспектив подальшої співпраці. Також, професор зі Стокгольму нарешті мав нагоду поспілкуватись в офлайн форматі з колективом кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом. Обговорили подальшу співпрацю та запланували майбутні робочі зустрічі.

Зазначимо, що 19-21.01.2024  у Львові проходив воркшоп в рамках практично-орієнтована навчальна програма з розбудови потенціалу українських муніципалітетів “Переосмислення міст в Україні”, що має на меті підтримати представниць та представників громад та інших локальних стейкхолдерів відбудови необхідними знаннями та навичками для вирішення завдань стратегічного просторового розвитку в поточній та повоєнній відбудові (https://ro3kvit.com/ua/projects/rethinking-cities-in-ukraine).

Програма організована урбаністичною коаліцією Ro3kvit спільно зі Стокгольмською школою бізнесуСтокгольмським університетом, за академічного партнерства з факультетом управління фінансами та бізнесу  Львівського національного університету імені Івана Франка та Харківською школою архітектури, за фінансової підтримки Шведського інституту – “Інноваційна програма державного сектора”.