Зустріч із стейкхолдерами та роботодавцями щодо удосконалення освітньої програми «Облік, аналіз та фінансові розслідування» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування»

26.04.2023 | 22:40

Чергова зустріч із стейкхолдерами та роботодавцями щодо удосконалення освітньої програми «Облік, аналіз та фінансові розслідування» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» відбулася 25 квітня 2023 року на кафедрі обліку, аналізу і контролю факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ імені Івана Франка. Серед запрошених гостей – Тарас Альфавіцький (комерційний директор ТзОВ «БРАШ»), Галина Курило – головний бухгалтер ДП «Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької».

На зустріч були також запрошені представники здобувачів вищої освіти – студенти 3 і 4 курсів спеціальності, викладачі кафедри. Гаранти освітніх програм Євген Романів та Світлана Приймак ознайомили присутніх із особливостями, тенденціями та проблемами професійної підготовки фахівців зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування». Члени групи забезпечення підготовки бакалаврів і магістрів та запрошені практики взяли активну участь у жвавій дискусії.

Проведена зустріч дозволила вивчити думку практиків, зацікавлених у висококваліфікованих кадрах з обліку і оподаткування.

За результатами зустрічі були сформовані рекомендації щодо внесення змін до навчальних компонент плану підготовки бакалаврів і магістрів за освітньо-професійною програмою «Облік, аналіз та фінансові розслідування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

Гаранти освітньої програми щиро вдячні учасникам зустрічі за сприяння і розвиток професійної підготовки фахівців у сфері обліку і оподаткування та підтримку освітньо-професійної програми «Облік, аналіз та фінансові розслідування».