Зустріч із представниками ПрАТ «Концерн Хлібпром» у рамках проекту «Крок до кар’єри»

30.03.2024 | 23:52

27 березня 2024 року кафедрою фінансового менеджменту факультету управління фінансами та бізнесу за підтримки відділу кар’єрного розвитку ЛНУ імені Івана Франка у рамках проекту «Крок до кар’єри» організована зустріч здобувачів освітньої програми «Фінанси, митна та податкова справа» із представниками ПрАТ «Концерн Хлібпром», зокрема начальником фінансово-аналітичного управління Зоряною Кривяк, начальником відділу фінансової звітності Юлією Колач та менеджером з персоналу Роксоланою Шийкою.

Спікери розповіли про особливості діяльності ПрАТ «Концерн Хлібпром», ринкову нішу компанії; особливості діяльності фінансових підрозділів компанії; професійні компетентності фінансистів в умовах сучасних викликів; можливості працевлаштування; вимоги до кандидатів на вакантні посади.

Такі комунікації між роботодавцями, здобувачами вищої освіти та викладачами є важливими, оскільки сприяють кращому розумінню здобувачами актуальних тенденцій ринку праці, вимог щодо  професійних компетентностей фахівців-фінансистів, що сприятиме старту професійного успіху. Рекомендації практиків щодо структури окремих освітніх компонент будуть використані у вивченні дисциплін «Економіка підприємства», «Фінансовий аналіз» та «Фінансова звітність» в контексті набуття практичних навичок.

Колектив кафедри фінансового менеджменту щиро дякує начальнику фінансово-аналітичного управління Зоряні Кривяк, начальнику відділу фінансової звітності Юлії Колач та менеджеру з персоналу Роксолані Шийці ПрАТ «Концерн Хлібпром» за цікаву та інформативну зустріч.