Зустріч із майбутніми роботодавцями

04.03.2020 | 21:54

EPAM – це американська ІТ-компанія, заснована у 1993 році. Перші офіси відкрили у США та Білорусі, але вже сьогодні компанія працює у 27 країнах світу та налічує понад 25 тисяч співробітників. Компанія займає 12 місце в списку Forbes “25 найбільш швидкозростаючих публічних технологічних компаній” та 1 місце серед постачальників ІТ-послуг в списку Fortune “100 найбільш швидкозростаючих компаній”.

В Україні EPAM працює вже 10 років. Офіси компанії є у найбільших українських містах: Львові, Харкові, Вінниці, Києві та Дніпрі. З компанією співпрацює близько 6000 людей, що робить ЕРАМ найбільшою IT-компанією за кількістю спеціалістів.

3 березня студенти Освітньої програми «Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» мали можливість побувати з візитом у одному з офісів EPAM у Львові. Студенти самостійно організували event на тему «Рекрутинг: що це?». Було цікаво послухати про те, як на першому курсі студенти розуміють співбесіду в процесі пошуку роботи, якими якостями повинен володіти HR-менеджер для ефективного проведення співбесіди. Також спробували вирішити конфліктну ситуацію: конфлікт між працівниками спричинений відмінністю у розмірі преміальної винагороди за виконану роботу. Після завершення події студентам провели екскурсію офісом компанії. Компанія підтримує бажання розвиватись. HR-менеджер розповіла, що ЕРАМ інвестує багато грошей в освіту своїх співробітників. Компанія запрошує цікавих спікерів та тренерів, тому ти завжди можеш піти на тренінг/програму та покращити свої софт- чи хард-скіли. Це було цікава і пізнавальна зустріч.

27 лютого студенти з HR-менеджерами EPAMу на практичному занятті з навчальної дисципліни «Організація праці HR-менеджера» розглянули компетентності, якими повинен володіти сучасний HR-менеджер у бізнес-структурах, зокрема в ІТ сфері.