Зустріч гарантів освітніх програм та учасників групи забезпечення щодо удосконалення освітньої програми «Облік, аналіз та фінансові розслідування» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування»

22.12.2023 | 16:41
4 грудня 2023 року на Кафедра обліку, аналізу і контролю ФУФБ ЛНУ імені Івана Франка Факультет управління фінансами та бізнесу ЛНУ Львівський національний університет імені Івана Франка відбулася зустріч гарантів освітніх програм та учасників групи забезпечення щодо удосконалення освітньої програми «Облік, аналіз та фінансові розслідування» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування».
Члени групи забезпечення проф. Ярема Я.Р., доц. Світлана Гончарук, Anna Shot, Наталія Лобода взяли активну участь у жвавій дискусії щодо нормативної та вибіркової компоненти навчального плану підготовки бакалаврів і магістрів освітньо-професійної програми «Облік, аналіз та фінансові розслідування».
Проведена зустріч дозволила вивчити думку учасників освітнього процесу та узагальнити результати обговорення для удосконалення підготовки висококваліфікованих спеціалістів з обліку і оподаткування.
На зустріч були запрошені також представники здобувачів вищої освіти – студенти 3 і 4 курсів спеціальності освітнього ступеня «бакалавр», магістри та викладачі кафедри. Гаранти освітніх програм Євген Романів та Світлана Приймак ознайомили присутніх із сучасними тенденціями, особливостями і застереженнями професійної підготовки фахівців зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування», обумовленими станом розвитку вищої освіти в Україні і трансформаційними процесами, умовами глобалізації та прагненням України увійти до ЄС. Великий вплив на освітні тенденції має війна.
За результатами зустрічі були сформовані рекомендації щодо внесення змін до навчальних компонент плану підготовки бакалаврів і магістрів за освітньо-професійною програмою «Облік, аналіз та фінансові розслідування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування», які обговорювалися на засіданні кафедри.
Гаранти освітньої програми щиро вдячні учасникам зустрічі за сприяння і розвиток професійної підготовки фахівців у сфері обліку і оподаткування та підтримку освітньо-професійної програми «Облік, аналіз та фінансові розслідування».