ЖИТТЕВІ ЦІННОСТІ СУЧАСНОЇ МОЛОДІ

04.03.2023 | 13:33

2 березня 2023 року порадник групи УФФ-44с освітньої програми «Фінанси, митна та податкова справа», доцентка кафедри фінансового менеджменту Ольга Клепанчук провела виховний захід на тему «Життєві цінності сучасної молоді».

Молодь – це життєва сила суспільства, концентрація здорової інтелектуальної й фізичної енергії, шляхом якої суспільство відновлюється й омолоджується. Саме молодь стає провідником і прискорювачем впровадження у практику нових ідей, ініціатив, нових форм життя, бо вона по своїй суті є противником консерватизму.

Мета заходу: визначення цінностей та життєвих пріоритетів української молоді, а також чинників, що впливають на формування цінностей в молодіжному середовищі.

Під час зустрічі порадник Ольга Клепанчук акцентувала увагу на основних пріорітетах під час виховання  молоді враховуючи умови, коли вони пережили Революцію Гідності, вшанували героїв Небесної Сотні, стали свідками війни, відчули глибину втрат, на державному рівні особливо акцентується увага щодо національно-патріотичного виховання.

Навіть в умовах повномасштабної війни українська молодь продовжує розвиватися та допомагати Україні виборювати перемогу. Молодь стоїть на обороні країни і в тилу, ініціює та впроваджує реформи, робить наукові відкриття та генерує креативні проєкти.