Запрошуємо на відкриту лекцію  «Сучасні організаційно-правові аспекти та сучасні тенденції прямих іноземних інвестицій (ПІІ) в Україні»

05.12.2021 | 15:25

У рамках міжнародного наукового співробітництва

 кафедра фінансового менеджменту факультету управління фінансами та бізнесу

Львівського національного університету імені Івана Франка запрошує на відкритий захід спільно із Вроцлавським  Університетом Економіки та Бізнесу

6 грудня 2021 року о 11.00 на відкриту лекцію  «Сучасні організаційно-правові аспекти та сучасні тенденції прямих іноземних інвестицій (ПІІ) в Україні».

Лектори:

  • Ярослав Миколайович Кашуба – доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, фахівець з управління, Заслужений економіст України;
  • Лариса Ярославівна Слобода – кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри фінансового менеджменту Львівського Національного Університету імені Івана Франка; доцент кафедри банківництва та фінансового консалтингу Університету банківської справи; Консультант з управління ризиками в міжнародній консалтинговій групі PayCompliance HK Limited.

    Ця лекція освітлює роль прямих іноземних інвестицій (ПІІ) у соціально-економічному розвитку країни; розкриває тенденції міжнародного інвестування під час пандемії та основні напрямки інвестування в Україні; описує поточні тренди та перспективні напрями ПІІ та інституції, які сприяють інвестиційній політиці в Україні.

    Автори проведуть аналіз нових категорїй законів та нормативних актів про прямі іноземні інвестиції (ПІІ) в Україні, сучасні ініціативи уряду щодо створення індустріальних парків та переваги державно-приватного партнерства в інвестиційній політиці. Буде розглянуто перші концесійні проекти за підтримки ЄБРР (Європейський банк реконструкції та розвитку) та IFC (Міжнародна фінансова корпорація).

    Огляд Закону України «Про інвестиційну Няню» з позиції окреслення ключових пріоритетів для іноземних інвесторів та розвитку України буде корисним як практикам, так і науковцям й студентам.

     

    Зустріч відбудеться на платформі Microsoft Teams еккаунту

    Вроцлавського Університету Економіки та Бізнесу

    6 грудня 2021 року з 11.00 до 13.00

    Приєднуйтесь на комп’ютері або в мобільному додатку

    Kliknij tutaj, aby dołączyć do spotkania