Запрошення до участі у круглому столі “Обліково-аналітичні дослідження в період світової економічної кризи” (15.10.2020 р.)

07.10.2020 | 20:04

Кафедра обліку, аналізу і контролю з нагоди святкування Дня Університету запрошує викладачів, аспірантів, студентів, практикуючих бухгалтерів, аудиторів, представників органів державної влади і місцевого самоврядування та усіх бажаючих долучитися до участі у круглому столі на тему «Обліково-аналітичні дослідження в період світової економічної кризи».

Круглий стіл відбудеться 15 жовтня 2020 року о 14 год. у дистанційному режимі з використанням програми Teams.

Всі бажаючі можуть взяти участь у роботі круглого столу, надіславши до 12 жовтня свої дані (прізвище, ім’я, по батькові, назва місця праці/навчання, посада, контактний телефон, e-mail адреса) та тези доповідей на e-mail deniza.dolbnyeva@lnu.edu.ua.

Вимоги до оформлення тез доповідей: обсяг тез доповідей – 3-4 повних сторінки (у т.ч. список літератури згідно ДСТУ 8302:2015) у редакторі Microsoft Word на аркуші формату А4, без нумерації сторінок, шрифт – Times New Roman, кегль – 12pt, інтервал – 1,5, без ущільнення тексту та переносів. Поля – 20 мм з усіх сторін.

Інформація про прийняття матеріалів і лінк на створену команду у Teams будуть надіслані на Ваші e-mail.

З повагою, організатори!