Захист звітів за результатами проходження навчальної практики бакалаврами 3 року навчання (спеціальність 051 «Економіка», ОП «Інформаційні технології в бізнесі»)

10.02.2023 | 16:29

👩‍💼 09.02.2023 р. на кафедрі цифрової економіки та бізнес-аналітики ФУФБ Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся захист результатів проходження студентами групи УФЕ-31с навчальної практики з інформаційних і комунікаційних технологій.

👆Метою навчальної практики для студентів ІII курсу денної форми навчання було закріплення та поглиблення теоретичних знань з професійно-орієнтованих дисциплін та розвиток професійних якостей фахівця за спеціальністю 051 “Економіка” ОП “Інформаційні технології в бізнесі”.

👌Члени комісії із захисту навчальної практики з ІКТ д.е.н., проф. Шевчук І.Б., к.е.н., доц. Старух А.І. та к.ф.-м.н., доц. Задорожна А.В. відзначили високий рівень реалізації умінь збору, обробки та представлення інформації за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій під час виконання завдань практики та здатності здобувачів вищої освіти реалізовувати потреби бізнесу у будь-якій сфері діяльності діяльності та управління.

📗За результатами дослідження навчальної практики студенти оформили звіт про проходження навчальної практики з інформаційних і комунікаційних технологій.