Захист звітів з виробничої переддипломної практики магістрів другого курсу спеціальності «Облік і оподаткування» спеціалізації «Облік, аналіз та фінансові розслідування»

22.11.2022 | 09:34

18 листопада в он-лай форматі на кафедрі обліку, аналізу і контролю відбувся захист звітів з виробничої переддипломної практики магістрів другого курсу спеціальності «Облік і оподаткування» спеціалізації «Облік, аналіз та фінансові розслідування».

В умовах високої конкурентності на ринку праці практична підготовка має важливе значення для майбутніх фахівців, оскільки для зарахування на посаду за результатами конкурсного відбору потрібні в першу чергу практичні навики та вміння. Практика покликана підготувати майбутніх фахівців до реальної практичної роботи та забезпечити належний рівень професійної підготовки.

       

Під час захисту здобувачі вищої освіти продемонстрували високий рівень теоретичних знань та набутих під час практики професійних навичок, здатність логічно мислити, професійно спілкуватися, відстоювати свою думку, робити висновки, давати пропозиції, розв’язувати складні завдання і практичні проблеми у сфері обліку, аудиту та оподаткування.

Основним завданням переддипломної практики для магістрів був збір та аналіз інформації для написання кваліфікаційної магістерської роботи. З цим завданням вони впоралися на відмінно та подали на кафедру якісно оформлені звіти.

Члени комісії високо оцінили практичну підготовку здобувачів за результатами захисту звітів та залишились задоволеними рівнем їхніх знань.

Вітаємо магістрів з успішним захистом звітів, бажаємо так само успішно захистити і кваліфікаційну роботу  та знайти себе в обраній професії.