«Як мотивувати себе та інших»

04.04.2018 | 23:57

3 квітня в актовій залі факультету управління фінансами та бізнесу відбувся тренінг «Як мотивувати себе та інших» за участі практикуючого психолога, представника Психологічної служби ЛНУ ім. І. Франка Світлани Незабитовської.

 

Метою тренінгу було освоєння навиків побудови ефективної системи як внутрішньої, так і зовнішньої мотивації. Цільова аудиторія: тренінг призначений для студентів, професорсько-викладацького складу факультету та усіх зацікавлених в тому, щоб дізнатись нові прийоми та «фішки» в мотивуванні.

В ході тренінгу учасники отримали нові або ж структурували наявні знання, вміння та навички формування власної та міжособистісної мотивації; розібралися в різних мотиваційних теоріях; проаналізували стадії мотиваційного процесу; дізнались про можливі форми мотивації та найбільш розповсюджені помилки в мотивуванні себе та інших людей.

Серед практичних рекомендацій спікера чітко сформулюйте ціль, адже мотивація починається з усвідомлення того, наскільки твоя ціль є бажаною; візуалізуйте успіх, бо візуалізація допомагає налаштуватися на успіх і зробити перший або наступний крок на шляху до мрії; складіть план дій; шукайте натхнення в інших, особливо у той момент, коли хочеться скласти руки і просто здатися; захистіть себе від подразників – того, що/хто заважає сфокусуватися на основних завданнях; виберіть собі винагороду та ін.

Наприкінці тренінгу двоє найкмітливіших студентів отримали подарунки від п. Світлани – сертифікати на знижки у школі психології «Унікум».

Висловлюємо щиру вдячність Світлані Незабитовській за чудовий тренінг та чекаємо наступних зустрічей.