«Welcome week» зі студентами першого курсу Освітніх програм «Публічне управління та адміністрування. Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах»

22.09.2022 | 22:27

19 вересня 2022 року у рамках щорічного заходу Франкового Університету «Welcome week» студенти першого курсу Освітніх програм «Публічне управління та адміністрування”, “Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах» (спеціальність 281 Публічне управління та адміністрування») мали першу зустріч в університеті з деканом факультету Андрієм Стасишином,  завідувачкою кафедри Галиною Капленко та старостами і активом студентських груп 2-4 курсів.

Ми раді вас вітати у нашій університетській родині на кафедрі економіки та публічного управління факультету управління фінансами та бізнесу.

Попереду багато чудових моментів, які можуть бути пов’язані лише з навчальним процесом. Це хвилююча подія для нас усіх – перша зустріч, перші враження, перші приємні хвилювання довгоочікуваного і невгамовного студентського життя, перша пара!

Нехай прагнення до знань та самовдосконалення постійно зростає, нехай навчання в університеті буде успішним та приносить задоволення. Ми віримо, що ви станете затребуваними спеціалістами, ВИ – світле майбутнє Україн  і найголовніше – хай роки студентства будуть насичені найяскравішими подіями, які буде безмежно приємно згадати до найменших дрібниць!