Участь здобувачів вищої освіти кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка у тренінгу з волонтерського менеджменту.

17.09.2024 | 11:21

Здобувачі вищої освіти кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка успішно завершили  навчання на тренінгу з волонтерського менеджменту. Захід відбувся 10-11 вересня 2024 року в рамках проєкту Червоного Хреста «Громадянське суспільство сприяє підвищенню стійкості в Україні» (PSPU).

Учасниками тренінгу стали здобувачі вищої освіти кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом, які навчаються за освітньо-професійною програмою “Публічне адміністрування та управління бізнесом”на освітніх рівнях бакалавр та магістр за спеціальністю 281 “Публічне управління та адміністрування”. Це має особливе значення, оскільки майбутні фахівці з публічного управління повинні володіти знаннями та компетентностями для ефективної діяльності в умовах воєнного стану та участі в повоєнній відбудові України.

Протягом двох днів здобувачі опанували основи волонтерського менеджменту, який визначається як мистецтво організації роботи добровольців для ефективного досягнення цілей організації та реалізації її головної місії – допомоги людям.

Програма тренінгу охоплювала такі ключові теми:
– Цикл волонтерського менеджменту;
– Методи визначення потреб населення та організації;
– Стратегії набору волонтерів;
– Процеси мотивації та визнання волонтерів і колег.

Важливо відзначити, що Червоний Хрест України, який проводив тренінг, є найбільшою гуманітарною організацією у світі. В Україні він налічує понад 8000 волонтерів та має мережу близько 200 місцевих організацій по всій країні.

За підсумками тренінгу сертифікати про участь отримали здобувачі вищої освіти кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом:
1. Очич Христина.
2. Анастасія Шаєвська.
3. Ростислав Лойко.
4. Надія Боднарук.
5. Шкурат Вероніка.
6. Князєва Олександра.
7. Крайник Христина.
8. Москалік Богдан.

Кафедра публічного адміністрування та управління бізнесом пишається своїми активними здобувачами вищої освіти, які бачать своє майбутнє у розвитку країни та готові докласти зусиль для її відбудови.