Проведення гостьової лекції з навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) ступеня освіти за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»

25.09.2024 | 20:17

В межах співпраці кафедри обліку, аналізу і контролю факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка із стейкхолдерами, зокрема, з аудиторськими компаніями к.е.н., доцент кафедри обліку, аналізу і контролю Світлана Приймак 21 вересня 2024 р. провела гостьову лекцію з навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) ступеня освіти за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» (лектор : к.е.н., доц.  Приймак С.В.) та 051 «Економіка» (лектор : к.е.н. Лобода Н.О.) на тему «Документація господарських операцій та інвентаризація».

На лекцію була запрошена Олена Клок, експерт з аудиту EY. EY – це багатопрофільна організація, яка надає професійні послуги у галузі аудиту, консалтингу, права, стратегії, оподаткування тощо.

Під час лекції п. Олена Клок обгрунтувала необхідність ведення первинної документації на підприємстві, її значення і використання під час інвентаризаційних процесів, розкрила студентам практичні аспекти її організації і проведення, навела приклади та виробничі ситуації.

Студенти активно брали участь в обговоренні питань. Гостьова лекція пройшла жваво, мала характер дискусії і сприяла професійному росту здобувачів вищої освіти та підвищенню їх інтересу до обраного фаху.