Welcome week – 2022. Лекція-зустріч для першокурсників «Інформаційні технології в бізнесі: нові знання – нові можливості»

20.09.2022 | 19:50

19 вересня 2022 року у рамках щорічного заходу Львівського національного університету імені Івана Франка «Welcome week»  студенти 1-го курсу ОП «Інформаційні технології і бізнесі» відвідали лекцію-зустріч «Інформаційні технології в бізнесі: нові знання – нові можливості», де традиційно мали можливість ознайомитися з структурою роботи ЛНУ ім. І.Франка та факультету управління фінансами та бізнесу.

Колектив кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики познайомив студентів 1-го курсу з організацією навчального процесу, особливостями освітньої програми та її перспективами, а також з студентським життям факультету та кафедри. У підсумку була організована вікторина, переможці якої отримали бонус від викладацького складу.

Тож, дорогі наші першокурсники! Всією університетською родиною вітаємо Вас з початком навчального року та незалежно від викликів, які нам ставить сьогодення, бажаємо вам енергії, творчих здобутків та щоб кожен з Вас зумів реалізувати свій потенціал. Нехай студентські роки будуть яскравими та незабутніми, а Університет – посяде особливе місце у вашому серці!