Виховний захід на тему: “Учасники АТО – герої нашого часу”

31.10.2020 | 10:59
30 жовтня 2020 року, в умовах дистанційного навчання, за участі студентів групи УФФ – 21с та порадника групи к.е.н., доц. Західної О.Р., проведено виховну годину на тему: “Учасники АТО – герої нашого часу”.
Студенти групи Владислав Хіта та Іван Михайленко розповіли про збройний конфлікт, розпочатий російськими загонами, які вторглися у квітні 2014 року на територію українського Донбасу і який став продовженням російської збройної агресії проти України. Відтоді тисячі кадрових військових і добровольців опинилися в зоні антитерористичної операції, щоб захистити Україну.
У ході бесіди студенти розповідали про молодих, мужніх, завзятих, незламних героїв, які готові власними життями боронити наш мир і спокій, об`єднані любов`ю до Батьківщини, готові боротися за свободу і незалежність України.
Найважче розповідати було про героїв Небесної сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року — лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України та завдяки яким змінено хід історії нашої держави.
Герої не вмирають!