ВИХОВНИЙ ЗАХІД ДЛЯ СТУДЕНТІВ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ “ОБЛІК, АНАЛІЗ ТА ФІНАНСОВІ РОЗСЛІДУВАННЯ” (ГРУПА УФО-21С), ПРИСВЯЧЕНИЙ ВСЕСВІТНЬОМУ ДНЮ ПОЕЗІЇ

27.03.2024 | 18:29

Щороку у березні світ відзначає Всесвітній день поезії. Свято було створено відповідно до резолюції 30-ї сесії ЮНЕСКО, яка проходила в 1999 році у Парижі, у якій зазначено, що поезія може стати відповіддю на найгостріші та найглибші запити сучасної людини.

27 березня 2024 року студенти групи УФО-21с та порадник доцент кафедри обліку, аналізу і контролю Наталія Лобода провели виховний захід на тему “Всесвітній день поезії”. Поезія – це найважливіше культурне явище, всеосяжна мова, що передає внутрішнє прагнення людини жити разом з іншими і тим самим необхідна для зближення народів. Будучи відображенням і дзеркалом суспільства, поезія – головний засіб самоствердження і дієвий важіль творчості, прогресу та всезагального розвитку.

У дні російсько-української війни поезія стала особливо важливою на духовному фронті. Поезія лікує, надихає та розчулює. Особлива енергетика поезії здатна вести за собою, надихати та об’єднувати. Справжня поезія – безсмертна.