ВИХОВНИЙ ЗАХІД ДЛЯ СТУДЕНТІВ ГРУПИ УФО-21с “ДЕНЬ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ”

06.10.2023 | 16:22

Жовтень – місяць, коли українці вшановують захисників та захисниць країни. В Україні триває повномасштабна війна, і вшанувати подвиг військових, волонтерів та медиків зараз особливо важливо. Тільки завдяки ним наша Батьківщина зберігає свою незалежність.

1 жовтня 2023 року (за новоюліанським календарем) відзначаємо одразу чотири пам’ятні події: Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва, День захисників і захисниць України та День створення УПА.

4 жовтня 2023 року студенти групи УФО-21с та порадник доцент кафедри обліку, аналізу і контролю Наталія Лобода провели виховний захід на тему “День захисників і захисниць України” присвячений Дню захисників і захисниць України. Це – свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу.

Мета заходу: виховувати повагу до українських захисників та захисниць, до історичного минулого своєї держави, формувати почуття патріотизму, толерантності, національної свідомості та гордості за свою Батьківщину.

У такий знаменний день хочемо привітати всіх чоловіків, хлопців, жінок та дівчат, всіх тих, хто стоїть на захисті кордонів нашої Батьківщини. Ви сильні, стійкі, сміливі і хоробрі. Бажаємо сил, терпіння та дякуємо вам за можливість жити на своїй землі! Дякуємо вам за те, що ви нас оберігаєте!

 ШАНА І СЛАВА ЗАХИСНИКАМ І ЗАХИСНИЦЯМ ВІТЧИЗНИ, СЛАВА УКРАЇНІ!