Виховний захід для студентів освітньої програми «Облік, аналіз та фінансові розслідування» (група УФО-31с), присвячений Дню Збройних Сил України

08.12.2023 | 14:49

Щороку 6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил України. Збройні сили є одним із найважливіших атрибутів кожної держави. Це – гордість нації та люди, які заслуговують поваги та вдячності. Тисячі чоловіків та жінок захищають Україну щодня, віддають свої життя та жертвують найціннішим.

З цієї нагоди та з метою патріотичного виховання молоді 6 грудня в групі УФО-31с доцентом кафедри обліку, аналізу і контролю к.е.н. Шот А.П. було проведено виховний захід на тему: «Сьогодення та майбутнє ЗСУ». Захід був організований у формі конкурсу на знання історії та етапів розвитку ЗСУ, ролі жінок в ЗСУ. Змагаючись між собою команди продемонстрували чудові знання про формування та розвиток наших Збройних Сил за 32 роки незалежності України.

В кінці заходу порадник групи  підвела підсумок і зазначила, що 6 грудня за традицією вітають усіх військових, а надто тих, хто захищає нашу країну від загарбників. Зараз це свято стало символом справжньої мужності, героїзму і відваги.

В цей день ми низько вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя за Україну, та всім тим, хто несе військову службу, за їх відданість українській державі і народу України.