Виховна година в групі УФП-21с присвячена Міжнародному дню просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги в діяльності, пов’язаній із розмінуванням

17.04.2024 | 10:03

У грудні 2005 року Генеральна асамблея ООН оголосила 4 квітня Міжнародним днем просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги в діяльності, пов’язаній із розмінуванням. Цей день відзначають щорічно з метою привернути увагу до проблеми мінної загрози, покращення поінформованності суспільства про мінну небезпеку.

8 квітня 2024 року в групі УФП-21с відбулася виховна година на тему мінної небезпеки та допомоги в діяльності, пов’язаній із розмінуванням (порадник – доцент кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Герасименко Олена Вікторівна).

Захід завершився активною дискусією та обговоренням теми серед студентів.

Студенти групи УФП-21с, які навчаються на спеціальності “Публічне управління та адміністрування”, зазначили, що на даний час Україна є найбільш замінованою країною у світі. Тисячі боєприпасів, що не розі рвалися, залишилися після ворожих обстрілів. Крім того, заміновано може бути все: предмети побуту, дитячі іграшки, будинки, поля, дитячі садки та покинута техніка.