Виховна година на тему «150 років з дня народження Лесі Українки»

28.02.2021 | 12:23
Спадщина Лесі Українки – це багатюще джерело краси і творчого духу народу, з якого черпати усім живущим і прийдешнім поколінням наснагу до життя і праці. Сила нації, її міць, морально-патріотичний потенціал народу залежать від того, наскільки збережені, глибоко усвідомлені й відчуті всі культурні, духовні знання студентів про життя і творчість Лесі Українки.
Студентами групи УФФ-24с разом з порадником к.е.н., доцентом кафедри фінансового менеджменту Клепанчук О.Ю. 26 лютого 2021 р.  була проведена виховна година на тему «150 років з дня народження Лесі Українки». Виховна година пройшла у розповідях про поетесу та її творчий шлях, що сприяло формуванню високої мовної культури студентів, вихованню любові до рідного слова; вмінню вчити слухати і милуватися художнім словом поезії.
На виховній годині було переглянуто відео, що ознайомило студентів із творами поетеси, а саме: із збіркою поезій «На крилах пісень» (1893), «Думи і мрії» (1899), «Відгуки» (1902). Це дало поштовх осягнути силу і глибину поетичного світу, розвинуло читацьку самостійність, естетичні смаки студентів; любов до українського поетичного слова, до Вітчизни, до творчої спадщини поетеси.