ВШАНУВАННЯ ПОДВИГУ УЧАСНИКІВ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ ТА УВІЧНЕННЯ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ СТУДЕНТАМИ ГРУПИ УФО-21с

22.11.2023 | 17:59

Патріотичне виховання на кафедрі обліку, аналізу і контролю спрямовується на залучення студентів до глибинних пластів національної культури і духовності, формування у студентів національних світоглядних позицій, ідей, поглядів і переконань на основі цінностей вітчизняної та світової культури.

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи – на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).

Революція Гідності, яка починалася з євроінтеграційних вимог, стала черговим етапом утвердження України як незалежної держави. Ці протести були найголоснішою та вельми виразно окресленою заявою українців про свої цінності – гідність, свободу, незалежність, демократію.

З метою вшанування пам’яті героїв студенти групи УФО-21с разом з порадником групи доцентом кафедри обліку, аналізу і контролю Лободою Н.О. відвідали Меморіал пам’яті Героїв Небесної Сотні. Меморіальний комплекс вважається духовним місцем із практично сакральним значенням: пам’ять про героїв, що віддали своє життя за те, у що вірили. Студенти ознайомилися з іменами та портретами загиблих, а також гаслом кожного Героя Небесної Сотні та запали свічку.

СЛАВА УКРАЇНІ !!!!!!!   ГЕРОЯМ СЛАВА !!!!!!!!