Вшанування пам’яті героїв Вітчизни з нагоди Дня захисника України

15.10.2020 | 10:05

Сьогодні, 14 жовтня, Українська держава відзначає величне свято, що об’єднало звитяжне історичне минуле та героїчне сьогодення  – День захисника України, День Українського козацтва, День створення Української Повстанської Армії та свято Покрови Пресвятої Богородиці.

З нагоди святкування Дня захисника України студенти першого курсу групи УФП – 11с спеціальності «Публічне управління та адміністрування» разом із куратором, доцентом кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Решотою О. А., взяли  участь у вшануванні пам’яті захисників Вітчизни. Захід розпочався урочистим покладанням квітів до  Меморіалу Героїв Небесної Сотні та хвилиною мовчання за загиблими захисниками України. До нього долучились студенти п’ятого курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

У рамках національно-патріотичного виховання кафедри доцентом Решотою О. А було проведено виховну бесіду, присвячену Дню захисника України та зазначено, що це свято є нагодою звернутись до славетних сторінок історії України та згадати про незламний козацький дух та мужність Запорізької Січі, звитяги та стійкість доблесних воїнів Української Повстанської Армії, безстрашність, відвагу та патріотизм полеглих Героїв Небесної Сотні та бійців АТО, які сміливо відстоюють суверенітет та територіальну цілісність нашої держави на Сході. Адже День захисника України – це свято нескорених духом та незламних воїнів, які, ціною свого здоров’я та життя, захищають нашу державу, свободу та мирне сьогодення української нації.

Виказуємо безмежну вдячність та низький уклін усім захисникам України! Пам’ятаємо та цінуємо подвиги та жертовність усіх полеглих героїв за свободу та майбутнє України!

Слава Україні! Героям Слава!