Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

20.02.2023 | 21:14

20 лютого 2023 р. порадник групи УФФ-25 с доцент кафедри фінансового менеджменту Смолінська С.Д. провела виховну годину, присвячену Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Головні цінності суспільства та окремого громадянина стали предметом обговорення між викладачем та студентами, оскільки саме вони спричинили появу Євромайдану в Україні та висвітлили однозначну позицію українських громадян. Студенти висловили свою позицію щодо подвигу Героїв Небесної Сотні, їх незламності та сили духу, а також щодо злочинів тодішньої влади, скоєних проти власного народу. У свою чергу, викладач побажала студентам завжди мати тверді життєві переконання та принципи, оцінювати події, які відбуваються в Україні, з позиції патріотизму, любові до рідної землі та до своїх співвітчизників.

Тема виховного заходу сьогодні є надзвичайно актуальною та потрібною, особливо зважаючи на війну рф проти України. В ході виховної години студенти разом з викладачем пригадали ті страшні події, які відбувалися рівно дев’ять років тому у столиці України, віддали шану загиблим героям та їх неоціненному вкладу у розбудову нашої держави.

Слава Україні! Героям слава!