ВШАНОВУЄМО ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

20.02.2020 | 22:55

Сьогодні, 20 лютого 2020 року, студенти та викладачі кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ імені Івана Франка приєднались до загальноукраїнської акції вшанування Героїв Небесної Сотні.

У цей пам’ятний день студенти та викладачі зібралися разом, щоб згадати про учасників Революції Гідності, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права та свободи людини, європейське майбутнє України.

Професор кафедри, д.е.н. Карпінський Борис Андрійович у своєму виступі наголосив, що 18-20 лютого 2014 року – це трагічні дні і ночі, що змінили історію нашої держави і сьогодні продовжують змінювати українське суспільство. Герої Небесної Сотні поклали своє життя на вівтар свободи для майбутнього України. Ми повинні завжди пам’ятати ці події та крок за кроком рухатися напрямком гідності, волі та мужності, відвойовувати краще життя собі, своїй родині та своїй країні.

Студенти групи УФП-21с (куратор Бобко Л.О) підготували документальний перегляд цих героїчних подій та зачитали зворушливий пост Іри Дідич «А ви знаєте, що у мене тато загинув?»

Світлою молитвою за Україну та патріотичними закликами завершилась година пам’яті, присвячена Героям Небесної сотні: Герої не вмирають! Слава Україні! Слава Нації! Україна – понад усе!