Вручення довгоочікуваного сертифікату про підвищення кваліфікації в рамках міжнародного проєкту «Training to Teach Online in Wartime and After (U-train)»

08.05.2024 | 16:51

1 травня 2024 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулося урочисте вручення сертифікатів викладачам, які завершили програму підвищення кваліфікації з викладання онлайн у рамках міжнародного проєкту «Training to Teach Online in Wartime and After (U-train)», яка тривала з вересня 2023 до березня 2024 року, і є результатом співпраці між факультетом електроніки та комп’ютерних технологій Львівського університету, Департаментом комп’ютерних та системних наук Стокгольмського університету (Швеція), ГО «Українська система дистанційного навчання» (Україна) та Університетом «Хазар» (Азербайджан). Вручення сертифікатів стало можливим за сприяння Центру забезпечення якості освіти Львівського національного університету імені Івана Франка.

В тому числі, сертифікат про підвищення кваліфікації отримала доцент кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Герасименко О.В.
П’ять модулів програми, які успішно завершили учасники, включали різні аспекти, починаючи від дизайну курсів й оцінювання до використання новітніх технологій, таких як ChatGPT4 та інших застосувань на основі штучного інтелекту. Упродовж 6 місяців учасники проєкту працювали в середовищі MOODLE https://udl.org.ua/ над виконанням цілої низки практичних завдань, підготували 15 онлайн-курсів. Протягом лютого-березня 2024 року відбулось чотири зустрічі-представлення результатів роботи щодо створення/вдосконалення курсів, які продемонстрували бажання викладачів підвищувати кваліфікацію в галузі онлайн-освіти.