Візит в офіс KPMG

11.04.2024 | 19:47

4 квітня відбулась екскурсія здобувачів освіти ОПП «Фінансовий менеджмент» до львівського офісу компанії KPMG. Впродовж зустрічі студентська молодь мала можливість «з перших вуст» довідатись про роботу компанії від її керівника Максима Войцеховського. Учасники заходу дізнались про роботу відділів, ознайомились з можливостями стажування та працевлаштування від Нікіти Прокопця. Приємною несподіванкою стала нагода поспілкуватись з випускниками та нинішніми студентами кафедри фінансового менеджменту – Володимиром Несторком та Вадимом Сушком, що розпочали свій кар’єрний шлях в KPMG. Впродовж двох місяців команди студентів готуватимуть спільні дослідження під керівництвом викладачів кафедри фінансового менеджменту Ольги Сич та Ірини Ясіновської. Знання і досвід, якими поділилися представники KPMG, допоможуть студентам в їх подальшому навчанні.

Зустрічі з роботодавцями – це можливість наблизити освітній процес до вимог ринку праці, а здобувачам освіти – опанувати навички командної роботи, комунікації та презентації досліджень, необхідні для майбутнього успішного працевлаштування.

Кафедра фінансового менеджменту висловлює вдячність компанії KPMG та Максиму Войцеховському за підтримку та активну участь у співпраці!