Вітання Ректора з нагоди Дня працівників освіти України

04.10.2020 | 12:26

Шановні викладачі

Львівського національного університету імені Івана Франка!

Щиро вітаю Вас із Днем працівників освіти України!

Безмежно вдячний Вам за щоденну наполегливу працю, високий педагогічний такт, який Ви щоденно демонструєте у роботі з молоддю, професійну майстерність і здатність адаптовуватися до складних викликів сучасності.

Переконаний, що освіта є найефективнішим інструментарієм для того, аби змінити світ на краще. Це доводять численні успіхи та досягнення вихованців Львівського університету! Ваші учні зараз є знаними науковцями, громадськими діячами, політиками, фахівцями у різних сферах життя держави, а відтак – особистостями, які щоденно зміцнюють Українську державність, обстоюють національні ідеали суспільства, створюють особливий простір для інтелектуального, духовного та економічного поступу нації.

Без Вашої праці та вагомого внеску тисяч інших українських педагогів наша державність була б неможливою! Вірю, що завдяки своїй фаховості, чіткій національній позиції і щирій любові до професії ми і надалі розвиватимемо наукове та освітнє середовище України, сприяючи утвердженню нашої країни як успішної незалежної європейської держави!

Бажаю кожному з нас міцного здоров’я, творчого многоліття і натхнення на нові освітні ініціативи!

 

Ректор

Володимир Мельник