Відкрите лекційне заняття к.е.н., доц. кафедри фінансового менеджменту Ясіновської І.Ф. на тему: «Аналіз фінансової стійкості підприємства»

16.03.2021 | 21:14

16 березня 2021 року к.е.н., доцентом кафедри фінансового менеджменту Ясіновською І.Ф. було проведено відкрите лекційне заняття на тему: «Аналіз фінансової стійкості підприємства» для студентів груп УФФ-41с, УФФ-42с, УФФ-43с, УФФ-44с денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

На лекційному занятті були висвітлені наступні питання:

  1. Оцінка типу фінансової стійкості підприємства.
  2. Аналіз фінансової стійкості підприємства на основі часткових показників.
  3. Напрями забезпечення фінансової стійкості підприємства.

На занятті були присутні: завідувач кафедри фінансового менеджменту, проф. Ситник Н.С., викладачі кафедри фінансового менеджменту: проф. Ватаманюк-Зелінська У.З., доц. Блащук-Дев’яткіна Н.З, Дубик В.Я., Петик Л.О., Сич О.А., Смолінська С.Д., Шушкова Ю.В. та ін.

Після закінчення заняття відбулося обговорення результатів проведеної лекції, під час якого присутні зазначили, що лектор вдало поєднала теоретичні положення теми із широким використанням практичного матеріалу, що дозволило підтверджувати та конкретизувати викладений теоретичний матеріал, і, водночас, активізувати мислення студентів, викликати в них інтерес та бажання обговорювати матеріал. Було відмічено, що лектор вільно володіє лекційним матеріалом, вдало застосовувала інтерактивні методи та подавала матеріал у креативній та доступній формі. Тема лекції актуальна, відчувався зв’язок з аудиторією. Лекція проведена методично грамотно, чітко, послідовно. Загалом лекція досягла своєї мети, проведена на належному науково-теоретичному і методичному рівні.