ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ВІЛЬНОГО ВИБОРУ СТУДЕНТІВ «SELF-BRANDING» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ТРЕТЬОГО КУРСУ

03.03.2021 | 11:00

Доцентом кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Комарницькою Г. О. 1 березня  2021 року було проведено  на платформі Teams відкриту лекцію на з навчальної дисципліни вільного вибору студента з циклу загальної (гуманітарної та соціально-економічної) підготовки студентів «Self-branding» для студентів третього курсу на тему: «Формування персонального бренду».

Протягом лекційного заняття (лекція-бесіда – «діалог з аудиторією») студенти ознайомились із теоретичними особливостями складових формування персонального бренду, проаналізували етапи створення Я –Бренду (персонального бренду), обговорили стратегію зміцнення персонального бренду, запропонували 10 кращих ідей, які допоможуть оптимізувати персональний бренд, розв’язали візуальну задачу щодо визначення цільової аудиторії персонального бренду, та сформували основні правила щодо візуалізації персонального бренду.

Під час перерви професорсько-викладацьким складом кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом було проведено коротке обговорення відкритого лекційного заняття доцента Комарницької Г.О. в цілому лекцію було охарактеризовано як сучасну, проведену у відповідності до методичних вимог, інформативну та водночас динамічну, дискусійну. Студенти активно приймали участь в обговоренні, відчутно налагоджений  зворотній зв’язок з викладачем.

Відкрита лекція Г.О. Комарницької  отримала високу оцінку колег за глибоко виявлену психолого-педагогічну майстерність, сучасний рівень володіння матеріалом, актуальність та сучасність змісту лекції, систематичність та логічну послідовність подачі матеріалу.