ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДОЦЕНТА БОБКО Л. О. НА ТЕМУ: «ЕКОЛОГІЧНИЙ НАПРЯМ СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ»

06.05.2021 | 14:36

5 травня 2021 року доцентом кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Бобко Л. О. була проведена відкрита тематична лекція для студентів груп УФП-21с., УФП-22с, УФО-21с. з дисципліни «Соціальна відповідальність держави та бізнесу» на тему: «Екологічний напрям соціальної відповідальності».

Лекція проводилась дистанційно у формі мультимедійної презентації за допомогою корпоративної платформи Teams.

Під час лекції були проаналізовані питання сутності екологічної відповідальності  та її нормативно правового регулювання; принципів побудови екологічного менеджменту; розглянуті  стандарти екологічного аудиту та правила екологічно відповідального життя.

Виклад основного матеріалу вирізнявся доступністю та науковістю. Доповідач зупинялась на розкритті причинно-наслідкових зв’язків, явищ, подій екологічно відповідальної діяльності підприємств, проникала в їх сутність та наголошувала на міждисциплінарних зв’язках. Зміст лекції був цікаво побудуваний, а тому легко сприймався студентами.

Бобко Л. О. використала інноваційні методи особистісно-орієнтованого навчання такі як: «мозкову атаку», кейс метод (кейс-вправи та кейс-ситуації). Вдало був включений механізм зворотного зв’язку, що дало змогу лектору не лише контролювати рівень сприймання, а й регулювати процес роздумів студентів.

На лекції були присутні: в. о. завідувача кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом доц. Комарницька Г. О., проф. Карпінський Б. А., проф. Васьківська К. В., доц. Герасименко О. В. та доц. Решота О. А. У процесі обговорення було зазначено, що проведення лекції Бобко Л. О. вирізняється високою педагогічною майстерністю, моральністю змісту; науковістю та інформативністю; повністю відповідає критеріям вищої школи та вимогам Львівського національного університету імені Івана Франка.