Відкрита лекція з навчальної дисципліни вільного вибору студентів «Креативне управління бізнесом» для студентів третього курсу

03.11.2020 | 13:47

Доцентом кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Герасименко О. В. 29 жовтня 2020 року було проведено відкриту лекцію з навчальної дисципліни вільного вибору студентів «Креативне управління бізнесом» для студентів третього курсу на тему: «Управління індивідуальною та колективною креативністю».

Протягом лекційного заняття студенти ознайомились із теоретичними особливостями індивідуальної та колективної креативності, обговорили базові засади управління креативністю, запропонували варіант персонального складу креативної команди сучасної кондитерської, розв’язали візуальну задачу щодо визначення кінцевого креативного продукту реального підприємця-англійця, окреслили передумови розвитку його індивідуальної креативності.

Під час перерви професорсько-викладацьким складом кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом було проведено коротке обговорення відкритого лекційного заняття доцента Герасименко О.В. в цілому, незважаючи на незначні технічні проблеми, лекцію було охарактеризовано як сучасну, проведену у відповідності до методичних вимог, інформативну та водночас динамічну, дискусійну.