Відкрита лекція для студентів першого курсу спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» з навчальної дисципліни «Вступ до фаху. Теорія та історія управління»

30.10.2020 | 11:09

Доцентом кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Решотою О. А. 19 жовтня 2020 року було проведено відкриту лекцію для студентів першого курсу спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» з навчальної дисципліни «Вступ до фаху. Теорія та історія управління» на тему: «Тенденції розвитку публічного управління в Україні».

На лекційному заняття було ознайомлено студентів із основними світовими напрямками розвитку публічного управління, проаналізовано сучасні тенденції публічного управління в Україні, виокремлено основні фактори, що спричиняють процеси змін в публічно-управлінській діяльності. Особливий акцент зроблено на аналізі негативних явищ у вітчизняному публічному управлінні, зокрема на корупції та протидії її проявам, окреслено шляхи подолання корупції в публічному управлінні та запропоновано напрямки підвищення ефективності системи вітчизняного публічного управління на основі використання зарубіжного досвіду.