Обрано міс факультету управління фінансами та бізнесу – 2018

30.03.2018 | 12:37

27 березня у нічному клубі «Picasso» відбулась одна із наймасштабніших подій факультету управління фінансами та бізнесу – «Міс факультету-2018». У запеклій боротьбі за титул красуні факультету змагалося вісім претендентокстудентки 1-го та 2-го курсів Анастасія Баїк, Вероніка Євтушок, Аміна Шутко, Марія Карапета, Марта Замаш, Руслана Богуцька, Ліда Крочак та Вероніка Дадак.

Оцінювати конкурсанток мали честь голова профкому студентів ЛНУ Франка Андрій Білинський, заступник голови студентського уряду ЛНУ Франка, голова факультету електроніки Андрій Орлов, заступник декана факультету управління фінансами та бізнесу з наукової роботи Вікторія Дубик, доцент кафедри державних та місцевих фінансів, координатор міжнародної академічної мобільності Erasmus+ факультету Юрій Голинський, ресторатори та власники KVADRAT SUSHI & PIZZA Андрій Андреюк та Святослав Галема, власниця салону краси VIKAR Вікторія Степанкова та балетмейстер, педагог, випускниця факультету культури та мистецтв Соломія Домазар.

Розпочався захід із запального виступу скрипальки, студентки Анни Тирик, створивши урочисту атмосферу та задавши святкового тону усьому вечору.

Після цього ведучий, харизматичний Остап Держипільський, оголосив про перший конкурс – відеовізитку, у якій кожна з красунь розповіла про себе, свої мрії, прагнення і захоплення.

Радували публіку цьогорічні кандидатки на корону ще й конкурсом талантів, інтелектуальним конкурсом, запальним танцем та виходом у вечірніх сукнях.

Найцікавішою частиною заходу, мабуть, став показ талантів. Адже саме тут учасниці мали змогу проявити себе не тільки як вишукані красуні, а й як талановиті й творчі особистості. Анастасія Баїк продемонструвала свої вокальні здібності, Ліда Крочак та Руслана Богуцька приготували глядачам вишукані танці, Замаш Марта проявила свої анімаційні здібності, а саме у відео монтажі love story, Вероніка Євтушок представила свої ексклюзивні та неповторні обручі ручної роботи, Аміна Шутко натхненно та емоційно декламувала вірш, Вероніка Дадак пригостила членів журі смачними пряниками власного виробництва, а Марія Карапета проявила акторські здібності у vine video.

У перервах між виходами конкурсанток сцену заполонили співаки, студенти факультету – Юрій Фольварочний, Юрій Горін та Богдан Сарнавський. Особливим подарунком для присутніх став пристрасний та чуттєвий танець хореографа Юлії Скиби та її партнера Тараса Волоха.

Звісно, найхвилюючим моментом конкурсу було оголошення переможниці. Проте без нагород не залишився ніхто: «Міс креативність» факультету управління фінансами та бізнесу – Аміна Шутко, «Міс чарівність» – Анастасія Баїк, «Міс талант» – Вероніка Дадак, «Міс інтелект» – Марія Карапета, «Міс посмішка» – Марта Замаш, «Міс артистичність» та II віце міс – Вероніка Євтушок, «Міс глядацьких симпатій» та I віце міс – Руслана Богуцька.

Титули «Міс грація» та «Міс факультету-2018» отримала Лідія Крочак.

Керівництво факультету управління фінансами та бізнесу й організатори «Міс факультету-2018» висловлюють щиру подяку спонсорам та партнерам за підтримку й допомогу у проведенні конкурсу, цінні подарунки його учасницям.