Відбувся захист курсових робіт з дисциплін професійної та практичної підготовки здобувачами вищої освіти ОП «Інформаційні технології в бізнесі»

28.05.2024 | 16:52

27 травня 2024 р. відбувся захист курсових робіт студентів групи УФЕ-31с ОП «Інформаційні технології в бізнесі» спеціальності 051 «Економіка».

Метою написання даної курсової роботи було закріплення у студентів знань та практичних навичок, отриманих при вивченні навчальних дисциплін «Проектування та адміністрування БД і СД», «Технології Інтернет» та «Web-дизайн та Web-програмування»; формування системи знань з методології та інструментарію побудови бази даних для якої будується діаграма варіантів використання, діаграма сутностей і зв’язків, проводиться нормалізація реляційних відношень; отримання практичних навичок побудови клієнт-серверного програмного забезпечення; формування системних знань теорії та практики розробки web-орієнтованих систем.

Студенти підготували змістовні доповіді з презентаціями за результатами власних досліджень предметної області, продемонстрували сформовані бази даних для накопичення і зберігання інформації, пошуку і видачі її користувачам, а також розроблені web-орієнтовані системи.

Комісія у складі професора Ірини Шевчук та доцентів кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики Олега Яреми, Юліанни Стадник оцінила рівень сформованості загальних (ключових) та професійних компетенцій, набутих студентами у процесі опанування навчального матеріалу та його практичного застосування у конкретних предметних областях.