Відбувся захист курсових робіт студентів-магістрів спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Інформаційні технології в бізнесі»

19.12.2021 | 13:31

З 14 по 16 грудня 2021 р. на кафедрі цифрової економіки та бізнес-аналітики факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка засобами Microsoft Teams відбувся захист курсових робіт здобувачами освітнього ступеня «магістр» (група УФЕМ-11с), що навчаються на освітній програмі «Інформаційні технології в бізнесі».

Відмінне вміння  синтезувати здобуті теоретичні знання і використовувати їх під час дослідження практичних проблем показали:

  1. Гавришків О. В. SEO в IT-сфері
  2. Гут Н.О. Особливості динаміки GDP в розрізі країн та їх об’єднань
  3. Іванів Т. М. Застосування експертних систем як різновиду штучного інтелекту
  4. Крюков Є. К. Налаштування веб-сервера і створення веб-додатку на cgi+bash
  5. Левицький Ю.В. Технічний аналіз валютного ринку
  6. Логин А. М. Тестування в ІТ-проєктах
  7. Покровець Н.І. Економіко-математичне обґрунтування рішення щодо підвищення якості надання населенню електронних адміністративних послуг
  8. Саламаха О.Ю. Розробка додатку, що відслідковує кількість вакцинованих від Covid19 та вплив карантинних обмежень на економічну ситуацію в Україні
  9. Шевчук Ю.І. Аналіз результату A/B тесту комерційної веб-сторінки

Наукові дослідження, проведені здобувачами, їхні практичні розробки, а також сам процес захисту мають стати важливим етапом на шляху їхнього професійного становлення і вдосконалення!!!

Вітаємо доповідачів з успішним захистом!!!