Відбувся тренінг на тему “Креативне мислення: у житті, роботі і загалом”

27.11.2020 | 13:45
25 листопада 2020 р. на засіданні Ради порадників факультету управління фінансами та бізнесу відбувся тренінг на тему “Креативне мислення: у житті, роботі і загалом”. 
У вступному слові заст. декана з виховної роботи доц. Шушкова Ю.В. зазначила, що креативність зараз настільки ж важлива в освіті, як і грамотність. Світ потребує людей, здатних поєднувати думки, знання, можливості та цінності у різні способи, тим самим вирішуючи складні проблеми. І саме від викладачів, від рівня їхнього інтелектуального потенціалу, вміння креативно мислити і втілювати свої ідеї у практичну діяльність залежить кінцевий результат розвитку студентів.
В подальшому ході засідання слово було надано Світлані Незабитовській, яка виступила в ролі тренера. На думку пані Світлани креативність – це здатність особистості до конструктивного, нестандартного мислення, відмови від стереотипного мислення з метою пошуку нових способів вирішення проблем. Учасники із зацікавленням слухали про основні аспекти креативного мислення, технології та методи його розвитку, проте найцікавішою частиною тренінгу завжди є виконання практичних завдань. Так, порадники виконували вправи на усвідомлення проявів креативності, її бар’єрів та ін. Натхненні почутим, порадники подякували Незабитовській С. та пообіцяли креативити ще більше і не лише на роботі.