Відбувся круглий стіл на тему «Активізація бюджетно – податкової політики у забезпеченні соціально – економічного розвитку регіонів»

25.04.2019 | 15:14

24 квітня з ініціативи студентського наукового гуртка «Податковий простір» (керівник гуртка – д.е.н., доц. Ярема Я.Р.) кафедри державних та місцевих фінансів відбувся круглий стіл на тему «Активізація бюджетно – податкової політики у забезпеченні соціально – економічного розвитку регіонів».

З цікавими та змістовними доповідями виступили студенти факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка, ДВНЗ «Університет банківської справи», Львівського торговельно-економічного університету. В роботі круглого столу активну участь брали викладачі кафедри державних та місцевих фінансів.

Під час проведення круглого столу було розглянуто актуальні питання бюджетно-податкової політики України, а також напрями реалізації податкової політики спрямованої на забезпечення соціально – економічного розвитку регіонів.

За результатами розгляду вищезазначених питань учасниками круглого столу були запропоновані напрями удосконалення бюджетно-податкової політики України.

На завершення учасникам круглого столу було вручено іменні сертифікати.