Відбулося засідання підсекції кафедри фінансових технологій та консалтингу Звітної наукової конференції Університету за 2023 р.

08.02.2024 | 12:09

Наукові дослідження є невід’ємною складовою функціонування вищих навчальних закладів. Проведення Звітних наукових конференцій в Львівському національному Університеті ім. Івана Франка є  гарною та корисною традицією, щоб популяризувати та використовувати нові наукові знання з метою створення суспільно корисних наукових результатів і забезпечення якісної підготовки фахівців для відповідних галузей економіки.

7 лютого 2024 року на кафедрі Фінансових технологій та консалтингу відбулось підсекційне засідання «Звітної наукової конференція університету за 2023 р». Засідання проходило у змішаному форматі: очному та дистанційному.

В ході зустрічі обговорили результати наукової роботи кафедри, заслухали цікаві, змістовні доповіді науково-педагогічних працівників кафедри та аспірантів, а також напрацювали плани подальшого об’єднання наукових зусиль викладачів та аспірантів для розвитку наукової діяльності на кафедрі.

Основна наукова тематика досліджень науково-педагогічних працівників кафедри присвячена: проблемам формування ринку цільового капіталу в Україні; ролі банків у фінансуванні “зелених” інвестиційних проектів; розвитку фінансових технологій у забезпеченні фінансової інклюзії, впливу на регулювання банківської системи, модернізації кредитування інноваційного розвитку економіки; а також перспективам розвитку підприємницької освіти серед молоді!