Відбулась інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?» на тему «Відомий та невідомий Шевченко»

13.03.2020 | 18:11

Щороку на початку березня український народ відзначає Шевченківські дні. З цієї нагоди 11 березня 2020 р. на факультеті управління фінансами та бізнесу відбулась інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?» на тему «Відомий та невідомий Шевченко».

У ході 6-ти раундів на учасників очікували різнопланові та цікаві питання, що стосувались життєвого шляху та творчості Великого Кобзаря. Особливу зацікавленість викликав конкурс, де за допомогою символів необхідно було відгадати загальновідомі рядки з поезій Шевченка. Змусив студентів напружити свої розумні голови і конкурс «Чорний ящик». Щодо глядачів, то вони теж не нудьгували. Викладачі та студенти факультету взяти участь у грі «Kahoot», явним лідером у якій стала Мучичко Кароліна.

За перебігом дійства спостерігало спеціально створене жюрі, до складу якого увійшли: Юлія Шушкова – заступник декана з виховної роботи, Ірина Телегій – голова студентської ради та Марія Казакова – голова інформаційного відділу студентської ради факультету.

Найнапруженішим моментом стала мить, коли жюрі виявили необхідність у додаткових питаннях для двох команд, що боролись за друге та третє місця. У результаті III місце посіла команда «Енгельгардт», II місце – «Clever pokemon», а омріяне всіма I місце посіла команда «Шевченкові музи» (Мучичко Кароліна, Козюра Дарина, Корнієнко Мар’яна, Вовк Вікторія та Корпан Андріана).

Наприкінці гри заступник декана з виховної роботи Юлія Шушкова висловила подяку усім учасникам, присутнім, а також тим студентам, які долучилися до організації дійства: «доки в нашого народу є Шевченко, доки є таке потужне джерело мужності і патріотизму, як Тарасове слово, доки є в нас святиня, до якої йдемо, як на сповідь й освітління душ, Україна житиме і розквітатиме!»